fredag, juni 13, 2014

Semesterlängt

Helt plötsligt befinner vi oss alltså i mitten av juni. Månaden då jag sprang Vårruset, vi ska flytta in i huset och barnen få sommarlov. Tyckte att det nyss föll snö utanför fönstret och mina hyacinter blommade så vackert?

Varje dag känner jag ett sånt sug efter semester. Brukar aldrig vara den som räknar ner till att ledigheten ska starta, men jag känner bara för att åka bort någonstans med min lilla familj, bara vara och skita i allt runt omkring. En stuga mitt i skogen eller en öde tropisk ö, spelar ingen roll. Inga måsten eller planer, bara ha VM i navelpetning som högsta ambition.

Men sommarens planer inkluderar ingen brygga att meta från och inte heller någon soldränkt strand på tropisk ö, utan det blir sand och gegga a'la Södra Maranvägen med tillhörande altanbygge och uppställning av förråd. Blir nog himla fint det också, men jag hoppas att vi kommer kunna ta oss några dagar till att bara vara under de två veckorna som vi är lediga alla fyra tillsammans.

Nu målar jag naglarna i väntan på att kvällens planering ska dra igång, det vore väldigt bra om vi blev klara med Ikea-beställningen och även kunde enas om inredning till badrummet och toaletten..hehe, önska oss lycka till!


splash of grenadine/super duper - Essie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar