torsdag, juni 26, 2014

Sista natten på Åbergsleden

Det känns lite tråkigt att lämna Åbergsleden, även om jag vet att vi kommer få det himla fint i huset och trivas så bra i Sävast. Att ha tio minuters cykeltur till jobbet, en mysig gård med lekpark och utsikt över älven är ju inte tokigt alls, och vi har riktigt fina grannar (de vi träffar på i alla fall). Men att få bo i vårt alldeles egna hus, det smäller så klart högre än det jag räknat upp, och det ska bli så kul (och konstigt!) att vakna upp i huset på lördag morgon.

Idag hade vår säljare Leif varit förbi huset och lämnat en present och en lapp med önskan om en trevlig sommar. Himla fint gjort tycker jag, vi har verkligen gillat honom från start och gör så fortfarande!

I morgon står det jobb på schemat för mig och Crille, sista dagen för mig innan min första semestervecka (jobbar sedan två innan jag är ledig tre), och barnens sista dagar på förskolan innan sommarlovet. Sista dagen någonsin faktiskt, för Astrid på Klubban och för Elsa på Kristallkulan. Vi har köpt presenter till barnens pedagoger (mugg, te och choklad), och Astrid har fått vara med och bestämma/dekorera.

Nu ska jag krypa ner på madrassen (här finns inga sängar kvar) bredvid mina små smulor, väckaren ringer tidigt imorgon!En liten husägare med krattan i högsta hugg!4 kommentarer:

 1. Linda m Mileon08:01

  Hoppas natten varit bra! Härlig känsla att få vakna upp i huset. Så skönt att ni är där nu. Så glad för eran skull :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var fantastiskt skönt, om än overkligt :) Tack gulle du <3

   Radera
 2. Anonym15:46

  Fina presenter.

  mammatea.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte det var så himla svårt?! En blomma gick inte, då alla inte var där på barnens sista dag..te och choklad brukar ju gå hem, och gillar nån inte sin mugg får den väl bo i personalrummet ;)

   Radera