onsdag, juni 04, 2014

El, asfalt och måleri målera

Det går framåt i huset. Elektrikern har varit och gjort sitt, dvs satt uttag för taklampor, installerat spotlights i kök och badrum, installerat fasadbelysning och kopplat ihop/slagit på strömmen, han var snäll och monterade våra egenköpta fasadbelysning istället för den som ingår. Nu inväntar vi målaren som ska tapetsera, och fortsätter måla varv nummer två på fasaden, några kvällar till så är det färdigt.

Idag fick vi asfalt lagd på uppfarten! Det kommer bli riktigt fint med asfalt från gatan upp till garaget och någon slags stenläggning från garaget fram till och en liten bit förbi bron. Man skulle ju kunna hoppas att jag har fina foton att bjuda på, men icke. Kameran har blivit försummad den senaste tiden, ska skärpa till mig. Men ni kan få några mobilbilder från i söndags/måndags, bättre än inget! 
4 kommentarer:

 1. Annelie Gustafsson14:06

  Hej, hur gjorde ni med grävning för grunden ? Genom Älvsbyhus eller själva ? Ca kostnad ? Med vänlig hälsning / Annelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vi använde oss av Norrlands grundmontage, alltså genom Älvsbyhus. Det kändes väldigt smidigt att de vet precis vad som ska göras och har en kalkyl med priser på tilläggstjänster man kan anlita dem privat att göra när de ändå gräver grunden.

   Vi betalade 78'000 plus sand på ca 50'000. I det inräknat dränering, vatten&avlopp, stuprörsavlopp, rasskydd, grovplanering runt huset och ifyllnad av grus i grunden. Vi har byggt både hus och vidbyggt garage, så i den summan räknas även garaget in :)

   Radera
 2. Anonym09:00

  Stort tack för ditt svar =) !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var så lite så! Säg bara till om det är något mer ni funderar över :)

   Radera