tisdag, oktober 28, 2014

Inventering och Harry Potter

Här snurrar det på för fullt, inte mycket till tid över för blogg och dator. I morgon jobbar jag sista dagen av nio och är sedan ledig torsdag-fredag. Guld värt att ha två dagars sammanhängande ledighet mitt i veckan då man jobbar helg, då hinner man ändå varva ner ordentligt. Som en helg i förskott skulle man kunna säga!

Jag och tjejerna ska på torsdag roa oss med att åka till Vidsel för att gratta Elise på förmiddagen, och på kvällen kanske det blir ett besök på badhuset. Under fredagen har vi inga särskilda planer, och det känns så himla skönt! Tänker inte planera in något alls, utan vi ska bara vara och mysa på här hemma.

På jobbet har jag och chefen de senaste dagarna inventerat lagret och förberett inför morgondagens inventering av butiken. Piiip piiiip piiip ekar det i huvudet, men klockan tio i morgon ska det vara färdigt för den här gången. Och det är ju så skönt när det väl är färdigt och man vet att det dröjer ett år till nästa gång. I morgon är det med andra ord tidig uppstigning som gäller (vi inventerar innan öppning), så nu blir det Harry Potter i soffan och sedan hopp i säng. Vi har börjat se H.P-filmerna från första och framåt, tycker att dom är himla bra och så var det så länge sedan vi såg allihop.


Nytt doftljus från Woodwick i doften Cinnamon chai. 
Tummen upp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar