torsdag, oktober 02, 2014

Kalasdag numero tre

Idag har vi åter igen firat Elsa, det är storslaget att fylla två vet ni! Den här gången var det familjen på Crilles sida som ville fira, och det var två väldigt glada tjejer här hemma som började invänta farmorn kring 07:30. Hon kom strax efter lunch (som planerat), så vi kan säga att det blev något av en lång väntan för de två här hemma som inte kan klockan.

Så det blev en eftermiddag fylld med bus och mys med farmorn, sedan kom fastrarna från Piteå och ytterligare lite senare de tre hårt arbetande herrarna i sällskapet. Till middag blev det kycklingbullar i persiljesås och ris, till efterrätt pannacotta med vit choklad och kladdkaka. Smaskens, men inte alls i linje med mitt tilltänkta nya liv där sockret ska få en mindre central roll. Äh, i morgon är också en bra dag att börja på!

Efter att gästerna åkt hemåt fick jag lov att ta en kvällspromenad, och när jag kom hem var det Crilles tur. Vi har liksom kommit igång med sköna promenader om kvällarna som rensar skallen och bjuder på skön krispig kyla, det enda tråkiga är att vi går i skift då barnen kryper till kojs redan vid 19. Men hellre en promenad med musik i öronen som sällskap än ingen promenad alls.

Får se om han hinner hem på 4 minuter, i så fall blir det Hela Sverige Bakar, på rätt dag till och med! Annars är vi hopplösa på att passa tv-tider och kollar mest play-kanalerna. Nu hörde jag fotsteg på bron, bäst att lägga beslag på bästa soffhörnet!


Astrid och faster EbbaMysälskaren har mått skönt


Kollar filmer på mobilen från då Astrid var liten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar