fredag, oktober 24, 2014

Nu smyger vi igång julen!

Idag är det prick två månader till julafton, och då tycker jag minsann att man kan få smyga igång lite med allt som hör julen till. Pyntet får vänta ett tag till, men en liten skumtomte eller två har väl ingen dött av?

Egentligen påbörjade vi smygandet igår, då vi åt risgrynsgröt till middag och lyssnade på julmusik. Vet ni vad det bästa av allt var? Crille protesterade inte! Har lyckats locka över honom på den röda sidan, snart är det väl han som tar initiativet till lussekatter och knäck.

I alla fulla fall, på lunchen ska jag dra ett varv på stan och försöka hitta ett doftljus med bra juldoft, till fredagsmiddag blir det något juligt (kanske gröt i kväll igen?) och efterrätten gjorde jag redan igår kväll, JULESKUMSPANNACOTTA! Kan ju bli hur bra som helst, är det lyckat så tipsar jag sen. Att snön faller ner i drivor gör ju inte att stämningen minskar, men det var ett sjuhelsikes äventyr att ta sig fram med bilen till föris idag då det inte var plogat överhuvudtaget på vårt kvarter och ut till närmaste huvudled.

Längtar till kvällen då det ska tändas ljus och kollas julig film. Ho ho ho!


Hjälpredorna renbäddade i morse / Hörde jag snökaos?

3 kommentarer:

 1. Ååå, jag är så avundsjuk på snön! Till och med Ted sa när vi gick hem från föris "snön kommer snart mamma, vi ska åka pulka och skidor". Han som knappt kan komma ihåg snön, har det i blodet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast nu är nästan allt borta..snyft! Ted får komma och åka bob med kusinerna till jul <3

   Radera
 2. Det ska han garanterat göra!

  SvaraRadera