måndag, oktober 20, 2014

Snön återvände

Snön har återvänt! Igår vaknade vi, något överraskade, återigen till vintervitt utanför fönstret. Det fortsatte snöa under hela dagen och ligger fortfarande kvar. Törs vi hoppas att vintern är här för att stanna nu? Prognosen hos SMHI för de kommande tio dagarna visar regn och några plusgrader under helgen, men jag hoppas att de har fel.

Vi tog en promenad ute i det vita igår, och barnen är verkligen glada över snön, särskilt Astrid. Kastar sig på marken var femte meter och gör snöänglar, kastar snö och kramar bollar. Efter vår promenad så myste barnen i soffan under tiden jag och Crille stod i köket. Jag bakade kakor och kokade lingonsylt, Crille gjorde köttbullar och fixade med tillbehör. Till middag fick vi familjen Stråmek till gäster, barnen stojade på rätt bra under de timmarna och i alla fall våra somnade ovaggat vid läggdags.

Då lugnet infunnit sig skulle vi sätta oss ner i soffan och kolla Maleficent (sist på bollen som vanligt), men jag somnade efter en stund så vi får göra ett nytt försök i kväll, det slår då aldrig fel, haha! Nu inväntar vi Anna, Edit och Nils som är uppe i norr på besök. Som vi har längtat efter dem, det blir en mysig förmiddag det här.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar