fredag, augusti 26, 2016

Höstens första fredagsfeeling

Efter semestrar varvat med jobb så känns det nu som första "riktiga" fredagen. Under ledigheter så flyter som alla dagar i hop, och den där känslan inför helgen brukar inte riktigt infinna sig för mig. Men tiden på fredagen när det bara är timmar kvar till helg med familjen är ju så härlig.

Idag har jag och Elsa pysslat på här hemma med städ och tvätt, Astrid har varit på skolan och Crille kommer snart hem från jobbet. Då vi hämtade hem storasystern strax efter 13 så fick jag den där sköna känslan i kroppen, att nu har vi två dagar med mys och roligheter framför oss. Vi går ut hårt med middag på restaurang tillsammans med familjen Isaksson! Sedan får vi se hur länge tjejernas ögon håller sig öppna (och humöret håller sig på en trevlig nivå), det har varit två trötta damer här hemma varenda kväll den här veckan.

Efter hämtning och cykeltur hem så bakade jag fröknäcke, Astrid satte sig för att pyssla i en ABC-bok och Elsa var så rar och "diskade" efter mig. Lite skön musik i bakgrunden och livet kändes så där fint, som att nu är vi i fas med allt och hösten är så välkommen.

Bokstavsälskare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar