tisdag, augusti 09, 2016

Nytt i sovrummet

Ett av sommarens projekt att pyssla med här hemma var att göra om lite i vårt sovrum för att få det mer ombonat. Vi har inte direkt sovit dåligt om nätterna, men jag ville få in mer textilier för en mer ombonad känsla och två fungerande sänglampor istället för endast en skulle ju vara fint nu när hösten och mörkret är på antågande.

Nya sänglampor har vi inte hittat, men vid vårt senaste besök på Ikea så inhandlades gardinskena med tillbehör till taket (den vi köpte har utgått och ersatts av VIDGA) och gardinlängderna VIVAN i grått. Skenan sattes upp omgående av min händiga (och något skeptiska) sambo, gardinerna tvättades och har sedan fått vänta på att bli upphänga, mätta, uppsydda, strukna och upphängda igen. Puh! Men igår var vädret inte det roligaste för utomhusaktiviteter, så jag pysslade på här hemma från morgon till kväll och fick det gjort. Till vänster på bilderna hänger två längder tillsammans, till höger är den en längd.

Jag blev så himla nöjd, riktig hotellkänsla! Bilderna blev lite mörka, fotade i går kväll med ett objektiv med sämre ljusinsläpp. Nu är det dags att jaga upp 2/4 familjemedlemmar som ligger bland täcken och kuddar i nedan visade sovrum, idag har vi roligheter planerade. Kräftskiva med övernattning hos familjen Pettersson väntar!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar