söndag, augusti 14, 2016

Slut på semester, dags för vardag

De lösa planerna för den senaste veckans semester var bärplockning, fiske, kräftor, surströmming och en bestigning av Hundberget i Älvsbyn. Allt kan vi bocka för! Det är inte ofta det händer, att vi hinner med alla våra planer, kan jag lova. Vi har verkligen försökt hålla igen med planerandet under hela semestern den här sommaren, och ändå har det varit mycket i kalendern. Undrar om vi någonsin kommer ha en semester utan inbokade planer? Känns tveksamt, men det är ändå något jag drömmer om.

Nu ligger i alla fall hallon och blåbär i frysen, kräftor och surströmmingar har hamnat i magen, de korta fisketurerna (och de två gäddorna som vi fått se ovan ytan) har stillat fiskesuget lite hos Crille (som är den som står för det mesta av fiskandet) och den fina utsikten från Hundberget fick vi se i eftermiddags.

Vi känner oss redo för återgång till vardagen, med jobb för mig och Crille, föris på ny avdelning för Elsa och första "riktiga" dagen på fritids för Astrid. Hon har ju gått en vecka tidigare, men då var det sammanslagning på förskolan, med välkända miljöer, kompisar och personal. I morgon är det skarpt läge, och nästa vecka är det dags för skolstart. Pirrigt även i mammans mage! 

På vägen upp på Hundberget

Ekorrn satt i tallen

What a view

Mina hjärtan 
(Som inte sitter närmast kanten, bilden som luras)

Nervös pappa ;)

Stark tjej!

Storasyster plockar lingon till lillasyster 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar