onsdag, augusti 10, 2016

Kräftskivan och en eftermiddag till skogs

Igår åts det kräftor, dracks bubblor och surrades till 03:30. I alla fall för mig och Sandra! Crille och John serverades samma härliga buffé, men drack annat och landade på kudden en aning tidigare. Barnen hade lattjo lajbans med egen middagssittning, film och lek. Alla glada och nöjda! När det närmade sig läggdags för barnen och efter att de somnat så roade vi vuxna oss med sällskapsspel, Ticket to ride är ju så kul.

GravlaxpajerEn buffé som heter duga!

En kräfta med fysisk utmaning inför livet

På morgonen/förmiddagen så blev det lång frukost, bygge av pärlplattor och lek innan vi åkte vidare förbi Bredsel och sedan ut till skogs. Elsa var jättetaggad inför att åka ut på äventyr, Astrid var mest sugen på att fika och kolla tv..vilket inte var ett alternativ. Våra "fynd" i skogen blev en hel del vildhallon, spår av älg med kalv, två hjortron och en gädda. Lilla barnet studsade runt som en gummiboll i skogen och upptäckte allt möjligt, stora barnet insåg efter en stund att det ju faktiskt var rätt kul att hänga utomhus.

Efter ett middagsstopp i Bredsel så åkte vi hemåt och nu har jag krypit ner i sängen. Dags att försöka ta igen några timmars sömn från föregående natt nu!

Astrid hjälpte sin pappa att få upp krokodilen på land


Ett vattenfall!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar