fredag, augusti 12, 2016

Sommarens sista suck?

Det känns som att hösten är här nu, eller i alla fall börjar smyga sig in. Fortfarande kan det vara riktigt varmt och soligt på dagarna, men kvällarna och nätterna är kyligare och luften börjar bli sådär skönt krispig. Idag har vädret verkligen visat sig från sin bästa sida, härligt med en fin dag mot slutet av semestern.

Vi åkte upp till Bredsel vid lunch, och har haft fullt upp med roligheter. Jag, Crille och Molly tog en löptur/promenad i skogen på 8,5 kilometer i varierad terräng och varierat tempo. I morgon väntas lite träningsvärk! När vi kom tillbaka så bytte vi hund och fick med oss Elsa upp i skogen för att plocka blåbär. Vännerna Elsa och Svante traskade omkring, åt blåbär samt lingon och var så gulliga så! Jag och Crille lyckades få ihop ungefär 2 liter innan den lilla tvåbeningen blev less och vi gick hem.

Efter middag och då barnen tagit sig i säng så åkte jag, Crille och Jocke ut på en liten fisketur till älven. Jag höll på att bli vinnare i fiskeligan med mina bottennapp, men då skrällde Jocke till och drog upp en gädda! Dock smet den iväg tillsammans med ett drag, men vi kanske ses en annan gång i livet gäddan..

Crille och Molly

Svante och Elsa

Bröderna Stråmo

Månen lyste så fint i kväll

Crille har ärvt min pappas gamla fiskeväska 

Här står jag och drar ett bottennapp!

Kolla in minen ;)

The one that got away

Dimman kom rullande in

Storfiskaren Jocke


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar