onsdag, april 02, 2014

Clarion Sense Luleå

Igår var jag, som sagt, på kurs i Luleå med Handels. Jag går en stegutbildning för handelsombud, och igår var tillfälle nummer 1 av 6. Vi träffades på Clarion Sense som är ett nybyggt hotell med sju-hu-hukt fin inredning. Skulle lätt kunna flytta in och bosätta mig för gott! Fotade i restaurangen och i foajén, så ni får se några bilder. Möbleringen i konferensrummet var som det brukar se ut, men med fina inredningsdetaljer.

Lunchen åt vi på Kitchen&Table som är hotellets restaurang, och det serverades ett trevligt salladsbord, panerad fisk (eller opanerad för min del), dillslungad potatis och en remouladsås. Maten var mycket god, ska nog bjuda ut Crille på middag där någon helg!

Det enda jag upplevde som negativt var att vi som hade beställt specialkost själva fick leta och fråga, helt okej vid lunchen då vi fick vår mat serverad direkt från köket, men vid förmiddagsfikat fick jag efterlysa och en halvtimme senare blev en smörgås serverad i konferensrummet (inget fika som de andra..). På eftermiddagsfikat, som var avslutet för dagen stod det framdukat något jag gissar var en brownie som såg riktigt god ut, men inget glutenfritt. Så jag avslutade dagen med att strunta i fikat och gick på stan istället.


De fantastiskt fina lamporna från Tom Dixon


Restaurangen


Bord i restaurangen - Foajén

3 kommentarer:

 1. som att komma till inredningshimlen!

  har förresten sett på facebook att det finns ett speciellt rum att boka, gratis, genom att man i utbyte recenserar sin vistelse och lägger upp på deras facebooksida.
  denna recension kanske platsar så du och crille kan hotellnatta tillsammans? : )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhå! Det borde jag kolla upp, är det det som kallas "Facebookrummet"? :)

   Radera
  2. ja, det tror jag att det är : )

   Radera