onsdag, april 23, 2014

Velourmaffian

Idag finns det ingen risk att varken jag eller barnen blir överstimulerade. Aktivitetsnivån ligger på att sitta i fönstret mot älven och kolla när isflaken som kommer flytandes blir krossade mot dammen. Sjukt kul, undrar om jag eller barnen har roligast egentligen. Iklädda velour är vi iallafall, alla tre, och två tredjedelar har kammat håret. Alltid nåt!

Dagens prestation är brödbak gånger två, vi har gjort fröknäcke och linfröfrallor. Dock blev fröknäcket något välgräddat, men det ska nog ett centimetertjockt lager smör kunna råda bot på, som jag brukar säga.

Elsas fantastiska lilla ögoninflammation har nu spridit sig till andra ögat, och hon är märkbart irriterad över kladdet där i. Har ringt hälsocentralen och väntar på att bli uppringd, det blir inte bättre trots att vi torkar och torkar. Himla elände, stackars liten som blir så ledsen och vrider sig som en mask när det ska torkas i ögonen.

6 kommentarer:

 1. Anonym19:33

  Låter som ni trots allt har det rätt mysigt. Krya på sig!

  www.mammatea.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dagen hade sina fina ljusglimtar, det kan jag hålla med om. Typ när barnen somnat för natten, hehe ;) Idag är Elsa piggare men Astrid har fått hosta och blivit snorig..Vab resten av veckan!

   Radera
 2. ååh, stackars lillan! tur hon är söt som socker, trots att det ser ut som att hon har gått en boxningsmatch. filips ögoninflammation var också ihärdig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Elsas ögon ser redan bättre ut efter två omgångar med ögonsalva, hoppas att hon hinner bli kvitt det till på söndag när vi ska på kalas :)

   Radera
 3. Stackars Elsa! Liv hade i båda ögonen för ett tag sen och vi fick en jättebra salva som fixade det på ett kick. Skönt dock att vara hemma och bara mysa :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Elsa fick en salva igår, och efter två omgångar ser ögonen redan bättre ut! Hoppas att det går snabbt över här också :) Om inte barnen hade varit så galet rastlösa (läs: hittat på så många hyss) så hade det nog varit mysigt ;) Men vi har varit mer överens idag :)

   Radera