onsdag, april 30, 2014

c/o GERD eco Lip Care Apelsin/Mandarin

Jag har fortsatt jakten på det perfekta ceratet, och har nu hittat ännu en favorit. Om eco Lip Care Apelsin/Mandarin kan man läsa följande på den egna hemsidan; 

"eco Lip care har en bas av kakaosmör och kallpressade vegetabiliska oljor som jojobaoljan. Den både fuktar och återfuktar dina läppar på det mest behagliga sättet. Med bivax från Svenska Lappland." 

I Jokkmokk tillverkar c/o GERD en hel drös med ekologiska produkter för hela kroppen. Jag är så nyfiken på allt och kommer absolut att prova mig vidare i deras sortiment! Deras produkter finns bland annat  i den egna webshopen, i flera andra webshopar (t.ex. hos Lapland Ecostore) och hos Apoteksgruppen. 

Plus: 
Återfuktar bra, utan att vara kladdigt
Fruktig, god doft/smak
Snygg och stilren förpackning
Lagom storlek
Bra pris, 59:-

Minus: 
Ingenting!4 kommentarer:

 1. Jag missbrukar ju läppsmorsel men har hittat ett superbra som såklart slutat säljas i butik, så vitt jag vet. Det är en tub Lypsyl med bivax och eucalyptus som har gjort att jag nästan lyckats sluta med smorsel helt och hållet.... Jag har spanat runt och försökt hitta något likvärdigt, men det är fasen inte lätt! Hur är det här du har provat - måste man smörja ofta eller räcker det med nån gång/dag?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha..Det har jag aldrig testat eller sett :) Det här återfuktar bra, så det räcker att man smörjer lite då och då (inte särskilt ofta). Men det är ju så olika från person till person också :) Kan dock klart rekommendera det!

   Radera
 2. Jag älskar Hurraw, har du provat? Finns bla på vitaminvaruhuset, grymt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte testat! Ska göra det :)

   Radera