torsdag, april 10, 2014

Tiden bara SVISCH

Livet bara rusar på i 180. Helt plötsligt har en tredjedel av april passerat, snart är det påsk och i slutet av månaden kommer grunden till huset att läggas. Jag har haft ont i halsen och låtit bli att träna pga det, så nu kryper det i kroppen efter att få röra på sig ordentligt. Båda barnen tycks ha funnit sig i vår nya vardag, det går bra på förskolorna och vi har inte kommit försent en enda dag. Trumpetfanfar tack! Eller förresten, Crille försov sig en dag första veckan. Jag vaknade en timme efter att han skulle ha infunnit sig på jobbet och väckte honom. Tar dock inget som helst ansvar för den försovningen.

Påsken, oj vad jag längtar. Tågresa med två förväntansfulla barn (eller den stora är väldigt förväntansfull och den lilla hakar på "-TÅÅÅÅÅG! ELSA ÅKA!"), alla tre systrar med familjer kommer dit (lillebror kommer inte) och vi kommer bli 16 stycken påskfirare. Tre födelsedagsbarn ska firas, och jag hoppas för allt i världen att jag får ett påskägg. Annars blir jag sjukt bitter och besviken (hör ni det Crille och mamma?).

Jag känner ett sånt himla sug inför typ allt. Blogga, baka, pyssla, städa/rensa/organisera, träna, laga och äta goda middagar, träffa vänner, fotografera, läsa, sova. Det var ju bara det där med dygnets timmar som inte riktigt räcker till, men jag antar att jag inte är ensam om att känna så. Bara att prioritera och gilla läget. Gi-la-la-la-la läget!


Astrids påskris innan knopparna slog ut

4 kommentarer:

 1. medvind i livet, härligt!

  underbart med familjepåsk <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns som att vi surfar fram på ett bananskal :)

   Radera
 2. Skönt att vardagen flyter på och att du har pepp för det mesta! Även om det som sagt är för få timmar på dygnet...

  Själv känns det som att jag går i nån slags sörja nu, rör mig liksom inte framåt. Längtar till vårigare dagar, till att komma igång med träningen (måste ta tag i att köpa skor bara och det ser jag inte fram emot) och att kunna få möjlighet att göra lite mer saker för min egen skull. Även om det är härligt att vara föräldraledig så känns det lite att jag varit hemma så länge. Det är faktiskt himla kul att jobba också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att vårsolen gör att allt känns mindre sörjigt! Och våren med alla sina lediga dagar/klämdagar/allt vad det nu är, jag tycker att det alltid känns roligare att vara hemma hela familjen tillsammans :)

   Håller med dig till fullo, även om det är kul och lyxigt att vara föräldraledigt så finns det absolut fördelar med att jobba också. Är det efter sommaren du planerar att börja om? Kram!

   Radera