torsdag, april 24, 2014

Gårdagens höjdpunkt

Igår på eftermiddagen märktes det väldigt tydligt att barnen behövde någon form av yttre stimulans. För att liva upp stämningen petade någon upp en pärla i näsan, någon hällde ut allt innehåll från sin vattenflaska på min yogamatta och så vidare. När Crille kom hem stod vi vid spisen och jag mutade barnen med falukorv, det kan nog ha varit deras höjdpunkt på hela dagen.

Min höjdpunkt var då mannen i huset sträckte fram en tulpanbukett! Och sedan, efter middagen, blev jag utskickad på promenad i kvällssolen. Väldigt skönt att vila öronen en liten stund och sedan komma hem med nyladdade batterier.

Idag ska vi gå ut en liten stund på eftermiddagen, Elsas ögon är betydligt piggare nu efter att hon fått två omgångar med ögonsalva. Fram till dess roar vi oss med att prova festklänningar från min garderob (har fått tummen ur och börjat med den där storstädningen), och barnen klär ut sig med tyllkjolar och sjalar. Underskattat nöje!


2 kommentarer:

 1. Låter som min gårdag ;-). Hade bägge barnen hemma då storasyster var snorig, men inte alls sjuk märkte jag efter en hemmadag. Tror att vi inte haft så stökigt hemma på riktigt länge, barnen rev verkligen ut allt de kunde komma på...

  Skönt att Elsa är på bättringsvägen. Och vad skönt att komma ut på en promenad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hå hå, ja ja, dagarna hemma med barn har ju sina bättre och mindre bra stunder ;) Enda fördelen när de drar ut ALLT som sitter löst i hela hemmet är att man blir lite motiverad till att storstäda, haha :)

   Radera