torsdag, april 03, 2014

Vardag

Igår var en dag full av tvära kast. Det började med att barnen låg och skrattade, kramades och sjöng i sängen, vilken fantastisk start på dagen! Elsa sa "-GOTT!" om frukosten, sedan använde båda barnen lunchen till play-dough istället för föda. Vi hämtade in påskris, men mitt i allt trillade Elsa i hundbajs. Upptäckte efter några timmar att sulorna på mina skor var fulla av tidigare nämna exkrementer, men tog på mig andra skor och åkte iväg för en timmes body balance. Ni fattar, upp som en sol ner som en pannkaka några gånger om, men ändå en fin dag med facit i hand.

Idag har den första dagen i vår nya vardag ägt rum. Jag lämnade barnen på föris och färdades sedan vidare mot jobbet. Astrid är det inga problem med vid lämning, hon är ju så van och "hemma" på sin avdelning, Elsa gråter när vi lämnar men det går över efter några minuter och sedan är det inga problem under dagen. Crille jobbade och hämtade sedan, vi möttes upp hemma strax efter 17 för middag, pyssel, dusch och nattning. Önskar att alla vardagar framöver skulle få flyta på så bra!

Mina planer för kvällen var att natta barnen, ta en snabb bloggstund och sedan städa ur garderoben (eller snarare få ordning på allt som är utspralat i tre olika garderober och en byrå). Kom visst inte längre än punkt två, med ett kort avbrott för telefonsamtal med äldsta systern. Tur att garderoben kommer vara lika stökig imorgon. Eller nästa vecka för den delen. Så att jag inte missar min chans att städa den menar jag!


Astrids vackra påskris med en rödspätta som pricken över i:et!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar