fredag, april 11, 2014

Fredag! Tjoho!

Det spelar ingen roll att jag jobbar i helgen, den där härliga känslan av helg bara bubblar i hela kroppen ändå. Vi hade en morgon värdig vilken reklamfilm som helst, ni vet en sån med väluppfostrade, glada, rena barn och en mamma som glatt svabbar golven iklädd en vit, slät blus. Typ Ajax! Hemmet är nu städat, barnen lekte på sitt rum hela tiden utan att råka i luven på varandra. Halleluja moment.

Solen skiner och värmer riktigt ordentligt, sa till Astrid att vi borde vara lediga och leka utomhus hela dagen. Fick till svar "-Jo, det vore mysigt. Men du måste faktiskt åka på jobbet mamma". Ja ja ja, lilla chefen, jag åker väl på jobbet då.

Ikväll vankas det date-night på hemmaplan då barnen somnat. Vi ska kolla Hobbit och äta något gott till middag. Vad är inte riktigt bestämt ännu, Crille föreslog hämtmat men jag är mer inne på räkor. Mätta lär vi förhoppningsvis bli vad det än blir, och efter en god natts sömn (tack kära barn) så känner jag mig hoppfull inför att hålla mig vaken hela filmen!


Veckans fredagsbukett utgår till förmån för påskris

2 kommentarer:

 1. Anonym20:09

  Härligt med fredag! Husbandet är också sugen på att se den filmen.

  www.mammatea.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte filmen var riktigt bra, om man gillar Sagan om Ringen-trilogin så tror jag man gillar den här också :)

   Radera