torsdag, april 17, 2014

Vart är vi påväg?

Nåja, nu vet ni ju redan vart vi är påväg, så det är ju en ganska överflödig fråga. Nattens/morgonens tågresa gick som på räls (HEHEHE), efter kvällsfika från bistro-vagnen så somnade vi gott alla fyra. Anlände till Stockholms central några minuter innan utsatt tid, och hade några timmar att spendera innan vidare avfärd.

Jag ville gärna besöka Ladurée för att köpa macarons och strosa genom Kungsträdgården med alla underbara rosa blommor som slagit ut i träden. Astrid ville leka i lekpark och de övriga två i sällskapet hade inga särskilda önskemål. Så vi styrde kosan till Humlegårdsparken, gick förbi ovan nämnda lilla karamell till sötsaksbutik, lekte i Humlan och gick en omväg förbi Kungsträdgården påväg tillbaka till city.

Lunchen inköptes på Burger King och åts på tåget, Elsa somnade i Crilles famn strax därefter och sover än. Vi är lite sena pga en olyckshändelse i Katrineholm som ledde till att tåget fick ledas om, och en mycket stökig herre som fick kliva av i Norrköping efter att ha levt rövare, betett sig svinigt mot tågpersonalen och skanderat "-GRATIS BÄRS TILL ALLA!" som reaktion på förseningen. Polisen mötte upp på perrongen.

6 kommentarer:

 1. Låter som en bra resa (till största delen i alla fall).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Resan gick över all förväntan och blev riktigt bra! Trots vår överförfriskade medresenär, haha, som tur är så uppfattade aldrig barnen att han ens var där.

   Radera
 2. Vilken härlig resa! :D Glad påsk på er!

  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma i efterskott! KRAM

   Radera
 3. Anonym10:57

  Låter som resan gått bra!

  www.mammatea.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gjorde den, riktigt kul att åka tåg med barnen :)

   Radera