onsdag, september 30, 2009

Människans bästa vän

Vi har länge pratat om att vi vill ha en hund. En mysig krabat i lagom storlek som ska förgylla vardagen, följa med sin matte på promenader och följa husse ut i skogen. Någon älghund är det inte fråga om, eftersom vi siktar på en något mindre modell av hund. Efter att ha funderat över diverse raser så är vi nog framme vid en gemensamt favorit, dansk-svensk gårdshund är nog en liten pusselbit som passar ihop med oss. UnderbaraClara har nyligen fått hem sin lilla Melker som är just en sådan liten filur, och tror ni jag blir mindre sugen av att se bilder på honom?

Lade in en bild på Melker som bakgrundsbild på datorn, och Darling smälte som en förpackning bregott i julisolen. Dock är det mycket som ska klaffa då vi gärna vill ha en valp, och det lär säkerligen dröja länge innan en liten hund flyttar in här hos oss. Men som jag längtar!

2 kommentarer:

  1. Tack :-)
    Jo vi går före i kön eftersom vi är en riskgrupp, men jag kommer inte att ta det. Känner mig inte trygg med det dom säger och min barnmorska kunde heller inte säga bu lr bä, så just nu kommer jag inte ta det. Jag kanske hinner ångra mig tills det kommer :-)
    Ristin får inte heller ta det eftersom hon är under 3 år så då känns det skönt att ha henne hemma tills allt blåser över. Robert däremot kommer jag tvinga :-P Han jobbar ju på Konsum så jag vill inte att han kommer hem med det, haha, vilket råskinn man känner sig som.

    Nej det får bli en överraskning :-) Visst hade det varit kul att veta men eftersom dom inte vill säga på ultraljudet (i gve iaf) så måste man göra en massa andra tester lr ett sånt svindyrt 3d utraljud :-/ Så då tycker jag vi kan vänta tills vi får se själva.
    Får lita på magkänslan istället, med Ristin var jag helt säker på en tjej :-) Nu har jag inte hunnit få ngn känsla men det är ju rätt tidigt ännu.

    SvaraRadera
  2. Men dra åt *** vilken söt liten... Åh! Jag fattar att Chrille smälte, haha! Gud så söt!

    SvaraRadera