måndag, september 14, 2009

Min mamma

Nu har flyttlasset gått för föräldrarna. Från att ha haft dom på en och en halv timmes avstånd så är det nu en resa som kräver semesterdagar. Det är vemodigt och tråkigt, men förhoppningsvis kommer det något gott även ur den här situationen.

Sen det blev klart att dom skulle flytta och att hon skulle bo själv i början så har jag, Darling och pappa retat henne och påstått att hon som inte tidigare har haft något till övers för varken religion eller kyrkan kommer bli frikyrklig eller gå med i en sekt.

Mamma har nyligen upptäckt internet och fått hjälp att skaffa en mail. Hon spelar poker på internet och letar sajter, en hacker av rang. Sist vi var hem så såg jag till att jag fick hennes mailadress utifall vi skulle behöva kommunicera den vägen. Då ville mamma att jag skulle dela med mig av adressen till min blogg, för den hade verken hon eller pappa hittat fastän dom letat. Jag tyckte det skulle bli enklast att skicka ett mail med en länk och hon höll med.

Jag skickade följande mail till mamma:
Här kommer adressen till min blogg! Kanske den kan hålla dig sysselsatt och hålla dig ifrån frikyrkliga pastorer och kafferep med religösa fanatiker!
http://hannovsky.blogspot.com
Hannis


Jag fick följande svar:
Tack för addressen. Lämnar den vidare till frikyrkopastorerna vid första kafferepet.

Mamma


Vi kan konstatera att humorn har hon hittat i flyttlådorna i allafall!

1 kommentar:

  1. Haha! Men jag tycker faktiskt att det är lite coolt och modigt att dra upp sig såhär med rötterna vid deras ålder och göra något nytt, även om jag förstår att det kanske inte är så kul när föräldrarna drar till andra änden av landet...

    SvaraRadera