fredag, januari 15, 2010

Bli min nästangranne?

Är ni i flyttartagen och vill ha väldigt goda grannar? Då ska ni flytta HIT! Snett mittemot Grannarna står huset, och då blir ni ju Nästangrannar med mig och Darling!

Är du ung, fräsch och kan höja rösten för att höras så lovar jag dessutom att bjuda in till fika med resterande av de desperata hemmafruarna (visserligen jobbar eller pluggar 3/4 av oss, men ändå). Och det är inte fy skam kan jag lova, så lägg ett bud NU!

Sen kan jag ju tillägga om det är någon nyfiken som kikar på huset för att se hur vi bor, att vi inte bor i ett likadant utan snarare i en skev och röd skokartong på två plan.

5 kommentarer:

  1. Det känns jäkligt lockande att lägga ett bud. Om huset är kvar om 2,5 år så ska vi överväga. hehehe.
    Erat område är så himla mysigt. =)Och vilken fint hus det var. =) Läckert!
    Kram /Linda

    SvaraRadera
  2. Det var ju verkligen ett jättefint hus ! Och annorlunda =) Synd att man inte har släkten i sävast bara =)

    SvaraRadera
  3. Men tror du kvinnan höll på att skrämma livet ur mig häromdagen! Jag satt på övervåningen och läste, helt plötsligt smyger det upp något 10cm utanför fönstret, du ska tro att jag flög baklänges! Haha, hon var ute och fotade huset och hade ett mega-stativ och hon tog helt enkelt sats utanför vårat köksfönster, som med stativet blev rakt utanför fönstret på övervåningen. Hu,man får inte göra sånt utan att förvarna lättskrämda stackare som mig.

    SvaraRadera
  4. Klart jag flyttar=) om jag får med gubben är ju en annan femma=)

    SvaraRadera
  5. Linda: Vi håller utkik åt er när det är dax!

    Annelie: Du får ta släkten med dig!

    Katja: Haha, jag funderade faktiskt hur hon lyckades ta dom korten, tänkte fråga om hon var in hos er eller Irina för att fota :D

    Sandra: Gubben kan nog bli svårövertalad ;)

    SvaraRadera