onsdag, januari 27, 2010

En tur ut i Stormen

Nu har handlingsjunkien fått sin fix. Kylen och frysen och fulla och det är så skönt att öppna och hitta tusen saker man är sugen på just nu. Dock insåg jag halvvägs hem att jag glömt köpa ölkorv som skulle fungera som lockbete till nästa veckas middagsgäster. Darling ville inte vända, så jag får väl införskaffa dom på en annan mer närbelagd butik.

Snacka om att det snöat, när jag kom hem från bussen så fick jag och Darling putta lös en av grannarna som kört fast mitt på självaste Kullenvägen, precis som vi gjorde ifjol. När vi parkerat utanför Willys ser vi att en XC70 kör fast mitt på parkeringen, ut och putta som goda medmänniskor. Men han satt FAST, trots fyrhjulsdrift. Vi lånade ut en spade och gick in för att handla. När vi kommer ut har han tagit sig iväg, men då sitter en annan rackare fast precis innan en rondell. Darling och en traktorchaffis puttade lös, och vi tog oss vidare till Ica och sedan hem. På Ica gjorde jag ett riktigt fynd, visar imorgon!

Jag tycker det är jättekul att vara ute när det är galet mycket snö, Darling än inte riktigt lika förtjust, särskilt när det ska köras bil. Allra vackrast tycker jag att det är ute efter ett riktigt oväder när gångsstigar och vägar blivit skottade och man kan bege sig ut och njuta av allt det vita. Vilket borde bli..imorgon?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar