fredag, september 17, 2010

Älskade anka

Igår när Darling skjutsade mig till Petra för filmkväll innan han själv skulle bege sig åter till de djupa skogarna i Nästräsk så började det klia i hans läppar. Jag sprang in en snabb vända på StepIn för att hämta ett kvitto som ska skickas in till Kappis för att få motionsbidrag, och när jag kommer ut igen såg han ut som en anka! Värsta botox-häxan, mycket roande.

Jag föreslog allergitablett, men någon sådan fanns inte i bilen. Han åkte hem för att ta en betapred (kortisontablett) som han äter/ätit mot sina övriga allergier. Det gjorde ingen skillnad, så han ringde jourcentralen som tyckte att han skulle ta en tablett med antihistamin (vanliga receptfria allergitabletter), men några sådana hade han inte kvar hemma. Han fick åka in och få sig ett piller, och då det började klia på andra ställen på kroppen så tyckte hon att han skulle stanna hemma och ha närmare till Sunderbyn om det skulle börja klia/svälla i halsen.

Sagt och gjort, jag fick en sängkamrat med putiga läppar, men på morgonen hade det gått över och han begav sig iväg klockan 4 imorse. Det kändes som en dröm när jag vaknade, att han hade sovit hemma, men när jag hittade en klädeshög på golvet vid hans sida av sängen förstod jag att så var inte fallet. Nu blir det sambofritt till söndagkväll, jag ska jobba hela helgen så mig går det ingen nöd på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar