söndag, september 12, 2010

Tack för igår!

Oj så bortskämd jag blev med gratulationer, sällskap och fina presenter igår! Tack så mycket alla inblandade!

Hade fint fikasällskap av mycket unga och lite äldre damer (samt Jonas) igår, sen blev det lite tjejhäng där Hugo och även Anton var med på varsitt litet hörn. Det hanns med lite pyjamasparty också, bra jobbat att vara uppe till klockan 2 av en småbarnsmamma, en mycket ambitiös student och en Sveriges yngsta tanter. Carro blev iallafall kvällens gladaste mytoman, STORT GRATTIS till den ärofyllda titeln ;)

Jag vet inte sist jag fikade och åt så mycket, och det känns som att jag inte ska behöva äta någonting överhuvudtaget på flera dagar. Kanske var det morgonens mysiga frukost som gjorde sitt, eller kanske någon av alla tusentals kakor.

Ska fota och lägga upp bilder på mina fina presenter senare, nu blir det en dusch och att tända lite ljus. Hörde ryktas att Darling redan är påväg hem, det pirrar i magen!

2 kommentarer:

  1. Sandra23:05

    Tack själv! Och jag skulle ha stannat kvar i Luleå i några dagar med facit i hand. Bussen gick sönder när vi kom till Umeå och min affärsklass som jag lagt till gick förlorad då ersättningsbussen saknade sådan = ingen bloggläsning för min del. Kom till Sundsvall & x2000 var ersatt med buss - som kom 2 timmar(!) efter utsatt avgångstid. Sa till A när han skjutsade mig till bussen i morse att jag skulle stannat några dagar till och åka hem med pappa i mitten av veckan istället(han kommer upp till Luleå i morgon för jobb). Och med tanke på allt strul så hade det varit sååååååååååå mycket mer värt att stanna. Längtar redan tills vi ses nästa gång. Hoppas din buss är hel och riktig i morgon kväll. Kramar

    SvaraRadera
  2. HUGA, det låter som en riktig mardrömsresa! :S Med facit i hand håller jag absolut med dig-du skulle ha stannat kvar.

    Jag ser lustigt nog verkligen fram emot min bussresa som jag ska spendera med en bok, antar att det är det är lite annars för dig som åker fram och tillbaka titt som tätt :) KRAMKRAM

    SvaraRadera