onsdag, september 29, 2010

Framgång på vågen

Imorse visade vågen plus 1 kilo, alltså har jag hittills gått upp 3 kilo. Succé att det går åt rätt håll, det firar jag med en extra bregottklick till lunchlådepalten!

Idag blir det jobb 09.55-18, och sen åker vi till Palina för lite häng. Vi har inte setts på alldeles för länge, jag har inte ens hunnit premiärsova i deras nya soffa, skandal!

Är nu mitt inne i ett jobbstim på 8 dagar, är ledig nästa gång på tisdag. Det går bra så länge man bara är inställd på det, och jag tycker att dagarna bara flyger förbi, både på jobbet och hemma. Jag känner mig lugn i hela kroppen, visst är det mycket jag vill få gjort och färdigt, men det kommer hinnas med även om jag tar det pö om pö. Fick förresten nytt jobbschema igår, som sträcker sig fram till 5 december. Hjälp, mitt sista schema innan föräldraledigheten! Helt plötsligt blev det så..nära, och verkligt.

1 kommentar:

  1. Det närmar sig mer och mer! Roligt!

    Du gör det bra som jobbar och kör på. Hoppas det fortsätter att kännas okej ett tag till, kan tänka mig att tiden går fortare om man kan jobba.

    Och 3 kilo är 3 kilo!

    Jag ligger på +3,5kg och tycker det är bra men då hade jag lite extra hull att ta av som jag la på mig under hormonbehandlingarna och IVF-försöket innan också. Jag startade inte på min "normalvikt".

    SvaraRadera