lördag, juni 18, 2011

Bara så ni vet

Vi lämnade det dåliga vädret och våra pengar i Haparanda! Allt vi ville ha fanns, snacka flyt. Nu blir det ett snabbstopp i Luleå för att handla det sista (toalettstolar och spegel till badrummet nere). Sedan brassar vi hem, lastar av, byter bil och åker vidare till Bredsel.

Alla förberedelser inför mattläggarens ankomst på måndag är nu gjorda, det sista målandet gjorde vi imorse innan vi for. Det här har gått misstänksamt bra!
Published with Blogger-droid v1.6.9

5 kommentarer:

  1. Bra jobbat! Ni är verkligen duktiga, fattar inte alls var ni får eran energi ifrån. Sen C föddes så tycker jag att vi får lite gjort ;-)

    SvaraRadera
  2. Anonym12:19

    Ska ni renovera och lägga in ny plastmatta allstå? Trodde knappt att det fanns längre, alla bara kaklar ju jämt :)

    SvaraRadera
  3. Anonym: Japp, det blir matta både på vägg och golv :) Funderade först på kakel och klinkers, men matta är BETYDLIGT billigare, och nu finns det massor fina att välja på :)

    SvaraRadera
  4. Anonym21:39

    Kul! Ska verkligen bli spännande att se hur det blir! Visste som sagt knappt att det fanns längre, blir säkert jättefint! Och ni slipper ju kalla och hårda golv, som det lätt blir med klinkers. Bra när man har småbarn som både ramlar och slår sig ibland och gillar att sitta och kräla på golv :)

    SvaraRadera
  5. Anonym: Jag tycker också det ska bli spännande, och är ivrig att få "flytta in" :) Astrid älskade att vara i badrummen tidigare (har hon gjort sen hon var lill-liten), hoppas att hon ger de godkänt även efter renoveringen :)

    SvaraRadera