söndag, juni 26, 2011

Söndag

Inatt var den lilla orolig, så hon fick komma över till våran säng, och ganska fort blev det kokandes varmt. Vi låg på trekvarten alla tre, och även om det var mysigt så tror jag inte att det var särskilt bra för varken min rygg eller mina revben som Astrid utövade kickboxning mot. När vi nått morgonen lade jag ner henne i spjälsängen, tror ni då inte att hon somnade som en stock och sov betydligt längre än hon brukar? Det gjorde pappan också, skönt för dem med sovmorgon.

Efter uppvaknande, dusch, frukost och lite socialt umgänge styrde vi kosan mot Piteå för barndop. Det var mitt kusinbarn som blev blöt om huvudet, och större delen av släkten på mammas sida var där. Mycket trevligt att träffas som vanligt, och lille Otto (som en ungefär en månad yngre än Astrid) var glad, nöjd och fin som få!

Efter dopfika så åkte vi hemåt, det väntades besök av rörmokaren som skulle plugga rören i badrummet på övervåningen. Han ringde dock och frågade om det gick bra att han kom senare, och det gjorde det såklart. Hade bara varit kul att veta i förväg så hade vi kunnat stanna ett tag i Piteå och hälsa på några saknade vänner. Nåja, det kommer fler tillfällen! Sen vi kom hem har vi bara tagit det lugnt, Darlingen hämtade hem middag från Max medans jag nattade lillan och vi har kollat ett avsnitt SATC.

Nu är rörmokaren och Darlingen uppe i badrummet och lever om, ska hjälpa till att bära ner lite rör, toalettstol och handfat alldeles strax. Nu har vi förresten igen all "träning" med att vänja Astrid att sova med ljud omkring sig. Det smäller och lever om där uppe, men hon sover som en klubbad säl. Samma sak har det varit alla kvällar då vi spikat lister/dragit lös lister/levt om allmänt under renoveringen. Väldigt skönt!

Imorgon ska jag lägga upp bilder på badrummet, svara på era kommentarer och läsa ikapp era bloggar, nu blir det utrensning av badrummet och kanske ett avsnitt SATC till. Sov gott, imorgon börjar en ny vecka!

1 kommentar:

  1. tack! :D ja jag kan tänka mig att man saknar magen. hehe! Tror också de har mkt med ärftlighet att göra.. men de känns som bra att smörja in magen ;P

    SvaraRadera