måndag, juni 20, 2011

Senaste nytt från badrummet

Precis när vi låst ytterdörren och lagt nyckeln i brevlådan så dök en kille upp. Trevlig och effektiv, nu hoppas vi bara han är duktig också. Astrid fann honom mycket intressant, så det bådar gott. Hon är en ypperlig människokännare nämligen (det har vi bevis på eftersom hon tycker Pa är farlig mellan varven), en av hennes många talanger.

2 kommentarer:

  1. Gött o få lite omgjort där hemma! Vi väntar på papper så vi har delägande i huset båda två (gör om från enskild egendom) så ska vi pallra os iväg till banken och mer eller mindre göra om huset helt o hållet. Sådär känns väl det med liten skrutt hemma, blir det för jobbigt får vi flytta tillfälligt till lägenhet alt. ha husvagn på gården. Vi har dragit oss för det så, ha ha! Men ändå blir man så avundsjuk på alla som gör om o får det snyggt - har oss själva att skylla att inget blir av!

    SvaraRadera
  2. Cicci15:45

    Då kanske våran lilla krabat önskar att titta ut Astrids 1-årsdag då=)

    ja, det finns verkligen hur mycket barnvagnar som helst! Det var ju smart att använda mjukliften som åkpåse, men ni använde aldrig mjukliften med plattan i för att slippa ta med vagnen in överallt?
    ---------------------------------
    Gud va kul att få göra om hemma =)Hoppas ni blir nöjda! Vi har oxå funderingar på att göra om vårt badrum till hösten innan bäbisen kommer!

    SvaraRadera