fredag, juni 24, 2011

Trevlig midsommar

Tji fick jag för att jag var så kaxig. Det där som "bara" skulle fixas visade sig vara ett betydligt större projekt än förväntat. Till sist fick vi till det någorlunda, och det som är kvar att göra är listningen i taket, sätta fast ett lock över en eldosa och koppla vattenrören till handfatsblandaren. De befintliga rören till handfatsblandaren var tio cm för korta, surt!

Vi fixade inte att plugga rören i badrummet uppe, så vi hoppas kunna få hjälp med det innan måndag. När det var läggdax för Astrid stod vi utan vatten och visste inte om vi skulle lyckas få till det så vi kunde slå på. Efter ett besök hos grannarna där jag fick en tillbringare med vatten till vällingen och en gottepåse med vvs-delar kunde vi fixa det provisoriskt.

När klockan var 00:12 lade jag huvudet på kudden och somnade ovaggat. Var dock skönt att få allt som gick färdigt så vi inte behövde fortsätta med det på morgonen. Så skönt att kliva upp och gå ner till en nystädad nedervåning istället för en byggarbetsplats.

Nu sitter vi i bilen påväg upp till Bredsel där det ska firas midsommar. Knäppjag som trodde midsommarafton var på lördag, noll koll har jag. Vädret ser ju himla kul ut i riktningen vi beger oss, hoppas att det hinner blåsa bort.

Trevlig midsommar på er!
Published with Blogger-droid v1.6.9

1 kommentar:

  1. Ha ha, ja varför är det alltid så? Nää... det är alltid något som fattas eller ska strulas, eller ta längre tid än vad man trott..

    Hoppas ni får hyffsat väder ändå, trevlig midsommar på er!

    SvaraRadera