måndag, juli 02, 2012

En toppenhelg, nu har jag sikte på semestern

Man kan verkligen säga att jag fått en försmak av semesterkänslan, först under midsommar och sedan nu under helgen då jag varit ledig tre dagar och vi haft kärt besök. Jag har fem arbetsdagar kvar under veckan, och sedan blir det 3 veckors ledigt från och med måndag. Kommer bli väldigt skönt, oavsett om solen skiner eller regnet står som spön i backen.

Igår var vi till Piteå på liten besöksrunda, först hos kusin Erik, Jenny och alla fina fyrbenta, och sedan hos oster Eva och Gerth. Höga på socker från allt gott fika åkte vi sedan hem och fixade middag, som skulle ätas i lugn och ro efter att de två små somnat. Och ni kan tro att de bägge tog god tid på sig att somna och att vi fick äta en mycket sen middag. Men lika bra gick det, ingen hann svälta ihjäl.

Idag visade sig solen, och vi hann med en kaffekopp ute på framsidan, vilket var mycket skönt, som vi längtat efter de varma och ljusa strålarna. Jag och Darlingen tänkte äta middag ute på altanen, men det blåste lite väl kallt och vi gav upp efter att halva portionerna blivit uppätna. Bättre lycka en annan dag!








Darlingen fick sin favoritblomma, liljor, i födelsedagsbukett.



4 kommentarer:

 1. avisss. vill å ha semester...

  SvaraRadera
 2. Vilken söt grön klänning och matchande gummistövlar! Älskar grönt.

  SvaraRadera
 3. Vilken snygg matchning med klänningen och stövlarna!

  Mysigt med får, vad tyckte Astrid om dem?

  Glömde att skriva i förra kommentaren att det var riktigt fina namn som ni har som förslag!

  SvaraRadera
 4. Hon är så söööt i sina pippilotter! :)

  SvaraRadera