söndag, juli 08, 2012

Hej sommarkväll

En märklig känsla, att vara ledig i tre veckor tillsammans med sambo och dotter. Jag var ju visserligen föräldraledig hela förra sommaren, men det blev "bara" tre veckor tillsammans hela familjen då Darlingen jobbade. Och det blev inte alls samma lyxiga känsla då jag redan varit hemma så länge innan sommaren, och skulle vara hemma någon månad till efter att semestern tagit slut.

Vet inte sist jag hade såhär lång semester, men det måste nog ha varit på den tiden det kallades sommarlov..Innan man började sommarjobba alltså. Så jag är väldigt glad just nu kan jag lova!

Planerna är inte många, vi siktar mest på att ta dagen som den kommer. Men en tvådagarstripp till Lycksele med familjen Selström/Isaksson är inplanerad, syster Jenny och Cassandra kommer hit fre-sön under min sista lediga vecka och så har vi tänkt ta oss till Ikea i Haparanda och hälsa på lilla familjen Stråmo i Kalix på antingen vägen upp eller ner. Annars hoppas vi på sol och bad, grillkvällar med goda vänner och massor av glass. Skulle vädret inte samarbeta så får vi äta glass i soffan och grilla på bron. Det blir nog bra vilket som!


Klockan är nio, vi sitter ute på altanen i shorts och linne. Jag har lackat naglarna och känner verkligen att NU ÄR DET SOMMAR!


2 kommentarer:

  1. Ha en underbar semester, låter inte dumt att få ledighet hela familjen tillsammans!

    SvaraRadera
  2. Grattis till semestern! Så underbart att den äntligen är här!!!
    På onsdag får vi kolla upp när det kan passa med surfisk och badtunna!
    När jag såg bilden snabbt så trodde jag att ni hade förlovat er, inte luras så!

    SvaraRadera