onsdag, juli 04, 2012

Min kväll

När jag kom hem efter jobbet möttes jag av kycklingspett på grillen och en glad liten fröken med gummistövlar på fötterna. I gassande sol, ni kan tro att de där små fötterna var svettiga, men logiken när det gäller skoval är inte riktigt utvecklad än. Efter middagen cyklade vi iväg ner till pölen och matade fåglarna med ändsnuttarna från en formfranska, vi tänkte att änder säkert gillar ändor, och de gjorde de minsann. Ulliga fina små ungar simmade runt och pep, ska inte glömma både kamera och mobil nästa gång vi är dit så ni får se.

När vi väl var ute på turné så cyklade vi förbi Ica där Astrid fick välja vad hon ville handla, vilket blev naaan, alltså banan. Jag och Darlingen valde att hyra en film och köpa lite snarra. Och jordgubbar till morgondagens frukost, det har blivit lite av ett måste till yoghurten.

Så, hoppas att ni haft en lika fin dag och kväll som jag, alldeles strax ska vi kolla Sherlock Holmes och äta kylskåpskall choklad från Marabou. Mmm! Solen skiner än, och det hoppas jag att den fortsätter att göra imorgon på min lediga dag.


Heja solen, gör så vi får många gubbar i landet iår!

3 kommentarer:

 1. Låter som en toppendag!

  Själv hade jag lunchdate, efter det en långprommis med E sovandes i vagnen, lek i parken och till sist en lite för sen middag men som var väldigt god. Nu lite datortid medan E blir lagd av maken. :-)

  SvaraRadera
 2. Båda dina kommentarer kom med, tror att det är blogg.se som tjorvar lite grann!

  Jag har inte varit och kikat på nån servis än, misstänker att det är risk att Cornelia tar sönder den...

  Hägnan tycker jag låter som en riktigt bra idé!
  Vi kan nog alla dagar förutom torsdag och fredag.

  Om Cornelia får vattkoppor så får vi se till att de kramas riktigt mycket ;-)

  SvaraRadera
 3. Det låter som en härlig kväll. Hoppas att röda jordgubbar dyker upp i planteringen snart!

  SvaraRadera