lördag, november 13, 2010

En halsduk till far?

Strax bär det av mot jobbet där jag ska vara till kundernas förfogande 12-16. Kan säga att julklappshandeln börjar komma igång, så det är många som vill ha storleksråd särskilt angående pyjamasar på barnavdelningen. Varför det just är pyjamasar som är kluriga i storlekarna är för mig ett mörker, men så är det!

Glöm inte att det är fars dag på söndag, det gör då inte våra kunder, populäraste köpen är halsdukar, skjortor och finstickade tröjor. Tofflorna och slipsarna får stå tillbaka i år verkar det som!

2 kommentarer:

  1. Min pappa får en flaska glögg!

    Hade tänkt ge en liten present till S också, som ett smygfirande sådär. Han är ju pappa till Ettan redan nu även om den första officiella farsdagen blir nästa år. :)

    SvaraRadera
  2. Jag fick först att jag skulle på TUL i pite torsdagen(detta var fredag,eftersom man måste bli undersökt om man har högtblodtryck en längre tid) sen på måndagen så mätte vi SF måttet och då blev det mer akut så då ville hon ha en tid tidigare så hon ringde sunderbyn och då fick jag en tid redan nästa dag. Håller med dig, bättre få kolla en gång för mycke än för lite. Men åk in om du känner att någonting inte stämmer.

    Jag var nervös natten före TUL men direkt jag kom till SUS så kände jag, allting är okey och vi får åka hem idag och vänta på att förlossningen startar. Man vet ju aldrig om man blir inlagd för vila eller igångsättning eller liknande när man gör ett TUL så man hade ju packat med sig ALLT *suck*

    Joo jobbiga grannar men både bovärden och en chef på pitebo vill att vi ringer om det är minsta lilla och så dära, de är jätte gulliga så känner mig faktiskt tryggare bara av det. Dessutom har jag folk hos mig när sambon jobbar kväll och jag går inte ut med barnvagnen efter att det har blivit mörkt.
    Hoppas dock att vi hittar oss ett hus snart :)

    Lycka till på onsdag, håller tummar och tår att allting är okey och att 23an snart vill titta ut, man är ju nyfiken :)

    Påtal om gulliga klänningar, jag har inte köpt några bebis kläder alls, har ärft mängder(brorsan har 4 barn) + av andra.. så man känner sig lite snuvad på det men samtidigt kan man spara pengar till framtida hus ;)

    SvaraRadera