måndag, november 01, 2010

MVC-besöket

Lilla hjärtat pickade på i 148 slag/minut, jag har nu gått upp 5 kilo sen inskrivningen och magens mått låg på 33cm (och har således ökat 2 cm de sista 2 veckorna). 23:an ligger precis som han/hon gjort den senaste tiden med huvudet ner, ryggen åt min vänstra sida och med sina "smådelar" mot mot högra sida. Det känns så tydligt när de små händerna och fötterna petar mig i sidan, det kittlas så att jag skruvar på mig som en mask.

Fortfarande är 23:an snäll med sin mamma och ger tusan i revben och kissblåsa. Svarar på tilltal/buffningar gör den lilla också, iallafall när det är jag eller Darling som vill kommunicera. Våra röster är nog väl bekanta vid det här laget, som vi surrar med magen.

Resultatet på odlingen som togs i fredags hade inte hunnit komma så jag ska få veta senare under dagen hur det stod till. Sammandragningarna har inte minskat men jag tycker att de mellan varven gör mindre ont nu. Vetevärmaren och badkaret är mina bästa vänner om kvällarna, värmen tar bort det mesta av det onda i ryggslutet.

Preggerstatus-läget under kontroll, jag känner mig frisk och stark!

1 kommentar:

  1. Det låter härligt! :)

    Ettan har alltid hjärtljud mellan 148-150 ;-)

    SvaraRadera