lördag, november 06, 2010

Lördagslugnet

Idag vaknade jag ologiskt tidigt, vilket tycks ha blivit rutin. Låg och drog mig ett tag innan jag gav mig i kast med en ny bok, och sedan läste jag till Darlingen vaknade och ville göra mig sällskap vid frukostbordet. En liten promenad med tillhörande enrisjakt senare så begav vi oss in till Boden för lite planerade inköp. Vi har hunnit riktigt långt med julklappshandeln, snart är vi båda två färdiga med inköpen!

Jag kunde inte låta allt ligga orört i kassarna utan blev väldigt sugen på julklappsinslagning, och så fick det bli. Darling servade mig med äppelglögg och utgjorde assisterande inslagare. Sedan svängde min assistent ihop en kycklingpaj, och den har vi nu ätit oss mätta av framför kvällens hockeymatch (Luleå-Färjestad). Det blir ingen personalfest för mig ikväll, de två timmar vi spenderade på stan gjorde inte gott för den lättirriterade ryggen. Man kan ju undra varför jag skulle vara envis/dum och ta på mig "dåliga" skor, men det gjorde jag iallafall och nu är det skönast att befinna sig i sidoläge.

Oddsen är nog rätt stora för ett kvällsbad och att sedan somna i soffan under täcket med huvudet i Darlings knä. Precis vad jag är sugen på!


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar