lördag, november 13, 2010

Preggots lördagkväll

Dra mig baklänges att jag gjort skäl för min lön idag! Det har knappt funnits tid att hjälpa kunderna "på golvet", utan det har varit kassan som gällt 95% av arbetsdagen. Tiden går så fort när det är mycket att göra, och vips så var det dax att stänga och bli upphämtad. Darling stod som vanligt utanför och väntade med bilen, men döm om min förvåning när det var upptaget i framsätet. Där satt Grönis! Middag på MAX och lite godisshopping på Ica, nu har jag parkerat i soffan och glor på Vem kan slå Filip och Fredrik. Ett av mina favortprogram faktiskt, tycker det är så kul och gillar F&F.

På ett tag ska grabbarna iväg och spela lasergame, jag ska nog ta ett bad och njuta av lugnet. Mandariner och senaste numret av Mama låter inte så tokigt om ni frågar mig. Imorgon är det dax för jobb igen, då måste jag vara fit for fight!

2 kommentarer:

  1. Sv: Ah tack för tipset! Känns som systemet inte finns i min värld just nu så glömmer lätt bort att dem har bra alkoholfria alternativ. Köpte en del öl där i somras dock :)

    SvaraRadera
  2. Oj vad du gör det bra som jobbar trots att det är stressigt! Jag tycker jag är duktig när jag går och HANDLAR i en affär, trots att jag är där 10 minuter. Hinner ju ändå tröttna på folk :P

    SvaraRadera