torsdag, november 25, 2010

Vilken bra dag

Idag har jag fått höra en mycket rolig nyhet och jag har haft en toppendag på jobbet. Efter att jag dragit dagens strå till stacken så åkte vi till Storheden för att handla innehåll till kyl och skafferi, där hade det minsann börjat eka. Kom hem med allt på handlingslistan utom torkad frukt, varför har jag alltid så svårt att hitta den oavsett vart jag handlar? Tillslut blev jag less att leta och bestämde mig för att försöka överleva utan tills jag besöker en matvaruaffär nästa gång.

Imorgon blir det andra arbetstider än planerat, 07-15. I Boden (eller iallfall i gallerian) är det nämligen Black Friday och vi öppnar redan klockan 7! Alla butiker har speciella erbjudanden, det ska bli kul att se om det lockar upp folk ur sängen och ger något liv på stan så tidigt.

Tidigt i säng för min del med andra ord, SNARK!

5 kommentarer:

  1. Sandra22:06

    Vaa??? Vem vill handla kl 7 på morgonen? Nej jag tror faktiskt inte det kommer bli någon succé tyvärr, så vidare man inte lockar med halva reapriset ;). Men meddela mig gärna om det gick hem hos bodensarna.

    SvaraRadera
  2. alltid kul med bra nyheter : ).
    jaa, det blir som ett vanligt jobb med ett vanligt sjutillfyra-arbetspass imorn. min sambo blev riktigt nöjd över att vi för en gångs skull har samma arbetstider, måste vara första gången! (och sista hoppas jag, för jag är riktigt morgontrött, haha)

    SvaraRadera
  3. Hurra för att jag hittat hit (igen)... jag bockar och tackar för tevlig läsning och meddelar att jag banne mig kommer att hänga på låset klockan 7 imorgon - Go Boden! (man hinner mycket mer om man börjar tidigt är min åsikt) Stor kram på er alla 3

    SvaraRadera
  4. Så roligt med Black Friday - hade ni många kunder?

    Kram Maud

    SvaraRadera
  5. Sandra: Det var rätt bra med folk! Rätt oväntat men det var nog det goda kaffet och pepparkakorna som lockade ;)

    SvaraRadera