torsdag, februari 23, 2012

Snoppchock på badhuset

Under tiden jag simmade mina tusen meter så bubblade Darlingen och Astrid uppe på relaxen. När jag kommit i mål så gjorde jag dem sällskap, och en bit bort satt en man i en rottingstol. Efter ett tag reser han sig upp, håller på att tappa handduken om höfterna men hinner ta tag i den. Sedan öppnar han upp handduken och sveper den om sig igen, döm om min förvåning när jag såg att han inte hade några badbyxor under handduken! Jag började väsa till Darlingen "-Snoppchock! Snoppchock!", men han missade hela spektaklet då han satt med ryggen mot och jag satt mittemot.

Jag blev nästintill förnärmad. Det var absolut inte avsiktligt gjort, men det händer (tack varde gud och lov) inte särskilt ofta att jag blir utsatt för snoppchocker. Jösses!

9 kommentarer:

  1. Anonym19:32

    hahaha..lät lite roligt det där! Hör bara framför mig - Snoppchock, snooppchock! :> Men mys att vara på badhuset iaf! Kram Sarah å Vilja

    SvaraRadera
  2. Sandra19:40

    Hahahaha. Älskar att du delar med dig av historien så man får sig ett gott skratt för jag kan gott och väl föreställa mig din min :). Kraaaaaaam du fina.

    SvaraRadera
  3. Haha, håller med övriga om att det lät väldigt roligt (även om det kanske inte var så roligt för dig).

    SvaraRadera
  4. Hahahaha, nä det där vill man inte bli utsatt för i onödan. I alla fall inte andras, eller ja, andras som man inte valt själv.. Eller... Eh... Ja.. Hm. :P
    Eller förresten, förutom när man bastar. Fast 'VILL bli utsatt' är ju märkligt att säga, i bastu är man ju näck liksom.. Alltså.. Nä, jag slutar nu, det här blev inge bra ;)
    Kram!

    SvaraRadera
  5. haha inte varje dag det blir snoppchocker på badhuset!
    Jag minns när jag gick på mellanstadiet och vi hade bad med klassen, då sitter hela klassen på bassängkanten och väntar på läraren som då kommer ut spritt språngande naken, han hade glömt badbyxorna... När han ser att vi tittar och skrattar så upptäcker han sitt misstag...

    SvaraRadera
  6. Blä för snoppchock! ;)


    SV: Hon tackar! :)
    Ja jag ska väl försöka knåpa ihop någon slags förlossningsberättelse :)

    Kram kram!

    SvaraRadera
  7. Varför hade han inga badbyxor på sig? Man är väl inte naken på ett badhus?
    Usch. Kommer drömma mardrömmar om den här historien nu.

    SvaraRadera
  8. Ha ha det där hände mig på relaxen i östersund i januari, fast jag skulle in i en bastu och där ligger en spritt språngande naken karl på en av hällarna.. eeuuuww, inte ens en handduk under bakdelen.. Mamma och jag backade snabbt ut ur den bastun och valde en annan!

    Okej att man kanske "enligt reglerna" inte ska ba badkläder i bastun men han hade väl åtminstone kunnat haft handukten över päcklet!! alla andra på relaxen hade sina badkläder på som tur var så vi slapp fler snoppchockar =)

    SvaraRadera
  9. Sarah&Vilja: Det var rätt komiskt där och då :D

    Sandra: Du kan nog föreställa dig :D Är glad att vi slapp sådana överraskningar under vårat spabesök ;) KRAM!

    SvaraRadera