måndag, juli 09, 2012

Tidsfördriv vid regnväder

Jag förbereder mig litegrann inför eventuella kommande dagar med tråkigt väder. Förra veckan köpte jag ett album och några pennor på Åhléns rea, tanken är att sätta in bilder från de resor vi gjort tillsammans och skriva lite text till. Idag när det blev mulet och blåsigt under Astrids sovstund så plockade jag fram den externa hårddisken och valde ut bilder. 7 resor har vi gjort under våra 7 år tillsammans, tältsemester i Sverige, Paris, Turkiet/Side, London, Turkiet/Alanya, Turkiet/Pascha Bay och Rhodos/Kallithea.

Det var riktigt kul att kolla igenom alla fina och mindre fina bilder, nu hoppas jag på snabb leverans av de strax över 200 foton som beställts. Fler album lär också behövas, ska leta runt på lite internetsidor efter några till bra pris. Det jag köpte på Åhléns är ringbundet, med vita sidor av kraftigt papper. Har ni sett några sådana så tipsa mig gärna!



Bilder från Side 2008

5 kommentarer:

  1. Resor är ju det bästa - så värt!

    Sv: Ang smulpajen hann jag ärligt talat inte med vad hon tjoffade i. Men det var som en "vanlig", men vi minskade lite på sockret och hade ist i lite vaniljsocker.

    Tror det som gjorde pajen mest var de FÄRSKA jordgubbarna tilsm med de syrliga rabarberna.. och för att inte tala om den godaste vaniljsåsen från Valio!
    Sen så blev ytan perfekt krispig på smulpajen medan den fortf var lite "degig" längre ner. MUMS :D

    SvaraRadera
  2. Anonym11:25

    Hej Hanna!
    Jag tycker albumen från IKEA är rätt så bra, finns i 2 olika storlekar och i några olika färger. Tror att alla har vita blad...
    Ha det så bra! Kram / Fia Franklin

    SvaraRadera
  3. Lycka är att få titta i ett vanligt, hederligt fotoalbum!! Jag älskar det!
    Har själv inte hunnit mer än några sidor på Almas egna fotoalbum.. och hon fyller 10 år nästa år.. OOps!

    SvaraRadera
  4. Fia: Tack för tipset! Ska kolla in dem när vi åker till Ikea nu under semestern :) Ha det bra ni med! kram

    SvaraRadera
  5. Åh vad roligt!

    Själv ska jag försöka hitta tiden att sätta ihop ett album av E:s första år. Brukar alltid göra årsalbumen i januari vanligtvis men nu var det lite fler bilder än vanligt... Har alltid tidigare också satt in framkallade bilder i spiralalbum, men tänkte nu testa att göra en fotobok på nätet och jag har väl fastnat lite där för jag inte vet vilken site jag ska välja...

    SvaraRadera