söndag, november 24, 2013

Kökstjänst

Idag har vi spenderat mycket tid i köket, det har rullats 139 köttbullar och bakats saffransbiscotti, chokladbollar och punschrullar. Astrid har varit med och utfört noggrann kvalitetskontroll på alla råvaror. Elsa har känts att vara för liten som kökshjälp tidigare, men har idag visat att det inte är några som helst problem att ha henne med vid köksbänken.

Hon stod framför mig när vi var i marsipanmomentet vid punschrullebaket, och var så himla nöjd över att få vara med och se vad som händer. När Crille sedan skulle diska så var hon så otroligt duktig, iallafall tyckte jag det som stod på behörigt avstånd och gapskrattade åt hennes glada skratt och blöta uppenbarelse. Det var vatten ÖVERALLT, jag skojar inte, men oj så roligt hon hade!

En av dagens höjdpunkter i köket var då Astrid hämtat badrumspallen för att nå upp vid bänken, Elsa gick då efter en stund iväg och kom tillbaka med pottan. Hon ställde den vid köksbänken och ställde sig däri för att nå upp, älskade unge så många skratt du bjuder på ♥



3 kommentarer:

  1. Anonym21:44

    Kul att hjälpas åt och baka tillsammans.

    Sista bilden är ju bara så underbar!

    www.mammatea.se

    SvaraRadera
  2. Anonym21:47

    Alltså hur söt är inte bilden när Elsa står i pottan!!

    /Amanda, amandiii.blogg.se

    SvaraRadera