tisdag, november 26, 2013

Lunch med plus i kanten

Ni som känner mig väl vet att lunchen är viktig för mig när jag jobbar. Den ska vara varm, STOR och god, det är ju den energin jag har att jobba med fram till middag som oftast äts kring 19. Oftast blir det lunchlåda med gårdagens rester, och det gillar jag! Då vet jag vad jag får, kan äta på en gång utan att stressa iväg och köpa lunch och själv välja storleken på min portion. Snäppet vassare är det dock att äta lunch ute med en vän, då spelar maten inte lika stor roll, utan sällskapet är det väsentliga.

Idag hade jag ingen lunchlåda och funderade på att köpa plocksallad/färdigrätt/risgrynsgröt på Coop, men så kom Anna förbi och frågade om vi skulle luncha ihop (hon jobbar också i Enter Galleria). Tjoho, ett tusen gånger bättre alternativ! Jag hade sån tur att jag inte bara fick njuta av hennes sällskap, jag blev även bjuden på maten då jag tidigare fått en "Anna bjuder på lunch-kupong" i födelsedagspresent.

En kaffe-/tekopp på det och lite strosande i några butiker innan vi återgick till våra respektive arbeten. Tack för energiboosten kära du!


Fin kopp på Hanssons!

2 kommentarer: