lördag, november 02, 2013

Lördagen

Idag har vi pysslat på här hemma, eller egentligen allra mest i flickornas rum. Kan inte direkt påstå att vi stressat, men ändå fått mycket gjort. Imorgon är det min garderobs tur, och efter det är vi så gott som färdiga! Lite småsaker saknas, en matta till flickornas rum, prydnadskuddar till Astrids säng och lite sånt där. 

Jag såg en så otroligt fin sekretär på den lokala köp- och säljgruppen, och blev så glad när den fanns kvar efter att jag visat Crille. Astrid kommer bli så glad när hon får se den, jag har satt in hennes pyssel där så hon kan sitta och pyssla i lugn och ro. Annars brukar lillasystern vara ivrig på att hjälpa till med klistermärken och pärlor! Ska fota den i bättre ljus imorgon, och hela hemmet så ni får se hur vi bor.

Vi trivs redan så himla bra, både jag och Crille är väldigt nöjda med vårt nya hem. Akilleshälen på lägenheten är dock att toaletten är jätteliten och vi har ett separat duschrum. I det senare så tycker vi dessutom att det luktar som att det blivit en fuktskada, så på måndag ska vi ta upp det när vi ändå ringer hyresvärden. Vore ju riktigt tråkigt att behöva vara utan dusch i några veckor, men no way in hell att våra barn (eller vi själva för den delen) ska bo i en lägenhet där det finns mögel.

Vid 18:30 bestämde vi oss för att vara färdiga med fixandet och åkte till Pär och Mickes för att äta middag. Det var ingen höjdare, dit kommer vi nog aldrig åka igen! Inte ens tobleroneparfaiten var god, och det enda som var saftigt var notan. 

Nu blir det American Psycho och kolor från Pärlans hemma i soffan!


Blä

1 kommentar:

  1. så roligt att läsa om eran flytt! och så effektiva ni har varit! ser supermysigt ut. och ja, bäst att kolla upp fukten. ha en mysig ledig dag tillsammans imorgon, astrid kommer att vara i pysselhimmelriket tror jag :)

    SvaraRadera