lördag, juli 30, 2011

Nån som är med?

På måndag, 1/8, drar jag och Darlingen igång en nyttighetsmånad. Inget godis, fika eller annat slask och träning tre dagar i veckan. Under sommaren har det blivit mycket socker, och den regelbunda träningen har ersatts av sporadiska promenader och en och annan löprunda.

Reglerna är enkla, man får äta vad man vill-bortsett från allt sockerslask. Det är ingen diet utan snarare avvänjning från det söta. Träningen får man lägga på sin egen nivå, man måste inte springa en mil eller träna styrke i en timme för att det ska räknas. Själv tänker jag köra på löpning, simning, hemma-styrkepasset och kanske nån sväng till gymmet.

Häng på, gör kroppen en tjänst efter de laglösa sommarmånaderna!
Published with Blogger-droid v1.7.4

7 kommentarer:

 1. Jag borde absolut haka på. Har pratat om att komma igång med träningen (annat än vagnspromenader) hur länge som helst nu. Och sötsaker jobbar jag också på att låta bli, tänker att jag borde ha det som en vana redan innan lillan blir så stor att hon fattar vad sötsaker är.

  SvaraRadera
 2. Anonym01:50

  Jag är med, på måndag kör vi!
  /Jessica

  SvaraRadera
 3. Anonym10:06

  Jag är med:) äter ändå Inge sötsaker men måste bli bättre på träning så då blir de här en bra motivation:)

  SvaraRadera
 4. Jag är på! Skulle verkligen behöva det, haha!

  SvaraRadera
 5. Önskar att jag kunde säga att jag var med, men vet av egen erfarenhet att jag inte klarar det... Men ni gör det grymt bra!

  SvaraRadera
 6. så ambitiöst! jag borde haka på men jag anar att det inte kommer att gå så bra, haha. men sockret SKA jag försöka tänka på : )

  SvaraRadera
 7. Jess: Härligt, HEJA HEJA!

  SvaraRadera