söndag, juli 24, 2011

Ute på vift i Umeå

Nu är vi ute på kvällspromenad och passerar just Skogsbrynet. Nån som känner igen sig? ;)

Den lilla sover gott i vagnen efter att ha ätit kvällsflaskan i vagnen, och vi är glada över att solen kikar fram och förgyller vår promenad. Vart vi är påväg, det vette tusan. Att ströva runt i nya städer är något av det mysigaste vi vet, både inrikes och utrikes, och turligt nog har Darlingen sjukt bra lokalsinne.
Published with Blogger-droid v1.7.4

10 kommentarer:

 1. så det är i umeå solen är!

  SvaraRadera
 2. Gläd er över solen, här i Älvsbyn har det regnat hela dagen! Bara jag slutar jobbet ska jag trotsa vätan och fara på en löprunda! Regnet, släng dg i väggen!

  SvaraRadera
 3. Men åååh, vad roligt det hade varit att träffas och fika. Tack så mycket för förslaget! Men jag såg inte ditt meddelande förrän vid 16-17 och då hade vi redan planer för kvällen + att Micke känner sig lite krasslig. Hur länge har ni minisemester? Har du/ni lust att gå en promenad i morgon kväll (mån) och kanske fika? Jag ser att du har varit och promenerat nära mina kvarter. :-)

  SvaraRadera
 4. härligt o komma iväg lite o utforska andra städer! Ni verkar ha mycket bättre väder än oss iallafall :-)

  SvaraRadera
 5. Therese22:03

  Inte just nåt avis på erat väder! Här är det kolsvart inomhus och regnet har öst ner i 2 timmar.. Känns som att ni är i en annan värld, haha! :)

  SvaraRadera
 6. Du 52 minuter, min kanske 5,2 minuter. Men jag skyller på att det var så sjukt blött och geggigt på Åsen, så jag tog ett väldigt kort varv. Blir bättre till veckan!

  SvaraRadera
 7. Sv: Ja det lutar åt att det blir Ötå/Umeå men allt är inte riktigt klart än, så jag ropar inte hej ännu. ;)

  Men bäste M har sagt att vi behåller lyan i Thn också.. skönt med två ställen! Eller tre nu då! ;)

  SvaraRadera
 8. Jag gissar att du är ganska nära sjukhuset, men jag kan ha fel?

  SvaraRadera
 9. Therese: Haha, det var växlande väder, jag hade bara tur som prickade in vackert väder vid fototillfället :D

  SvaraRadera
 10. Men åh! Du står ju utanför mitt hus din buse! och stämmer tiden på blogginlägget så var jag faktiskt hemma då. Tusan! Önskar jag hade sett er genom fönstret så hade jag sprungit ut och sagt hej. :)

  SvaraRadera