söndag, juli 31, 2011

Sunday bloody sunday

Härligt att ni är några som hänger på våran nyttiga(re) månad! Kom ihåg att frukt är godis. Eller iallafall kan vi ju försöka intala oss det när det känns tungt och sockerdjävulen sitter och gastar på axeln.

Sista lediga dagen tillsammans har vi spenderat här hemma med städning, på stranden med sol och bad och nu njuter jag och Astrid av lugnet på gräsmattan medans pappan ska byta däck på sin cykel. Den rackarn ska visst cykla till jobbet så länge det är fint väder, jag uppmuntrar men tvivlar litegrann, överraska mig älskling!

Det har inte blivit så mycket datortid på senaste, ska ta igen det ikväll hade jag tänkt med att svara på kommentarer, läsa ikapp hos alla som jag inte har på bloglovin, skriva ihop fler badtest och tipsa er om det fina UV-tältet som vi är jättenöjda med. Får se vad som hinns, det vart en rätt tidskrävande lista det där ser jag nu..

Tillbaka till filten, hoppas att ni andra också har en kanonsöndag!

1 kommentar:

  1. Wow, så duktigt att lägga av med godis och snask. Och toppen att pappan cyklar till jobbet. Tänk så mycket koldioxid han sparar. :-) Heja er! Trist att sommarledigheten är slut för er men det är rätt skönt med vardag också. Ibland i alla fall.

    SvaraRadera