onsdag, juli 06, 2011

Våran dag

Vi fick på förmiddagen besök av Sara och Cornelia, de små lekte så fint bredvid varann, vi större surrade (lika fint), fikade och gick på en liten promenad. Cornelia var snäll och bjöd på småplättar, Astrid var inte sen att tacka ja. Efter att de åkt hem så blev det tupplur för den lilla, och jag hamnade också i sängen fast med en bok. När hon vaknat visste jag inte riktigt vad vi skulle hitta på, och eftersom jag varit lat diktator här hemma idag så blev vi kvar i våran säng. Astrid läste en tidning under tiden jag fortsatte med boken, man får dock tänka sig för när man lånar ut en tidning till henne. Hellst ska man redan ha läst den om man inte är sugen på överraskningar som att ett halvt reportage saknas eller så.

Tog mig i kragen till slut och snörde löpardojjorna, Astrid åkte med så glatt i vagnen. Roligast tyckte hon det var i början när jag sköt iväg vagnen framför mig och sedan toksprang ifatt. Hon skrattade så hon kiknade, men jag blev trött ganska fort kan jag lova. Vi hann inte så långt hemifrån innan det började regna, så jag var blöt i både svett och regn när vi kom hem. En skön dusch och middag på det, sen blev blinkningarna långa för lillan och hon fick hoppa i säng.

Pappan är fortfarande på jobb, och tills han kommer hem ska jag ägna mig åt den där boken (som faktiskt är ganska dålig) och kanske lite Sea Salt-choklad. Yummie yummie in my tummie!

3 kommentarer:

  1. Haha.. hon är gött inne i sin tidning, Astrid! :)

    SvaraRadera
  2. Fler än jag som är ute och springer under sommaren! All träning brukar ju som försvinna med solen och värmen. Men inte för oss!

    SvaraRadera
  3. Sv: Det brukar ju inte vara så svårt att få barnvakt då man har många som bryr sig och tycker om. I "värsta" fall får man väl ta det precis då barnet somnat, så inte barnvakten har så fullt schå med att underhålla. =P

    SvaraRadera