söndag, juli 31, 2011

UV-tält från Swimpy

Som jag tidigare berättat så köpte vi ett tält från Barnens Hus som vi lämnade tillbaka då det inte riktigt var vad vi ville ha. Vi hittade ett annat på Jollyroom som kom från Swimpy och kostade 249kr, och det här är vi jättenöjda med!

Första gången Darlingen skulle fälla ihop det ute på äventyr höll han på att gå åt av ilska, och muttrade något om att vi skulle skicka tillbaka det UPPFÄLLT, men efter att ha kollat in den utförliga bruksanvisningen en gång till så var det lätt som en plätt.

Vi har använt det både på stranden och hemma på gräsmattan, och kommer säkerligen att använda det kommande år också för att få lite portabel skugga. Ett bra köp utan tvekan!

2 kommentarer:

 1. Sandra19:09

  Jag undrar vem som har roligast i den där egentligen, dom ser så nöjda ut båda två, Crille nästan oförskämt glad ut för att bara agera statist ;). Kraaam till hela familjen

  SvaraRadera
 2. Anonym15:19

  Hej!

  Jessica heter jag och behöver din hjälp! :)

  Vi köpte oxo swimpys uv tält på semestern men blev av med manualen.:(. Har letat ÖVERALLT på nätet och hittar inte :(. Kan du fotta det o maila mig? Skulle bli SÅ tacksam!!! Vi blir tokiga och kan inte fälla ihop det.

  Mvh
  Jessica
  femalegenious@hotmail.com

  SvaraRadera