torsdag, augusti 30, 2012

Familjekalender från Isa Form

Vi har funderat lite på om en familjekalender verkligen är rätt format för oss, eller om det fort blir rörigt med alla små rutor. Men nu när vi snart har tider att hålla reda på för fyra personer, födelsedagar, sophämtning och allt annat som behövs hållas ordning på så funkar det iallafall inte alls med vår vanliga kalender.

Därför beställde jag hem årets familjekalender från Isa Form, vilken det var 60% rabatt på då det inte är så mycket kvar av 2012. Perfekt att kunna prova året ut och sedan får vi se om det är något för oss. Snygg är den iallafall!


Årets kalender hittar ni HÄR, och den för 2013 hittar ni HÄR.

6 kommentarer:

  1. guld med en sån, vi har en och skulle inte klara oss utan, mitt schema, makens möten, Alex dagmammetider, lite födelsedagar och allmänna händelser och vips så är det fullt. Köp tippex också, för ibland blir det ändringar och rätt rörigt i de små rutorna. Tippex är min bästa vän då ;)

    SvaraRadera
  2. Vi provade familjekalender i samband med att E föddes, men då tyckte jag att det inte riktigt behövdes. Sen i år gjorde vi fotokalendrar med bilder på E till släkten och så behöll vi en själva. Funderar på om det finns en kombo av dessa, vore ju bra. Nu när E börjat förskolan har vi nog som er lite mer att skriva upp.

    SvaraRadera
  3. Just nu kör vi bara på kalender i telefonen men något på väggen som hela famnen kan se behöva nig snart.

    SvaraRadera
  4. Den är underbar! Jag köper den varje år och jag skulle nog inte kunna leva utan! :P

    SvaraRadera
  5. Monica12:38

    Har försökt vara utan en väggkalender ( fysisk ) några ggr men återgår alltid till en Familjekalender för väggen med spalter för hela familjen. I år beställde jag en med separat del för fasta tider från www.familjealmanackan.se. Så får vi se om den passar oss :-) / Monica

    SvaraRadera
  6. Tack för tipset Monica! :)

    SvaraRadera